Elray Gaming

Elray Gaming, een bedrijf dat betrokken is bij het ontwikkelen van games en gaming producten heeft de eerste ooit gaming bedrijf in de financiële wereld aan te gaan met de lancering van zijn eigen binaire opties trading platform bekend als geworden Homepage van de testen Golden Matrix Binary . Experts waren sceptisch over een gaming bedrijf stappen in de trading wereld, waar de concurrentie letterlijk is moordend. Echter, alle kwispelende tongen het zwijgen opgelegd door de maandelijkse verslagen van Elray Gaming kondigde op haar binaire opties trading platform, dat is inderdaad bemoedigend.

Gestage groei van het aantal gebruikers

Volgens rapporten uitgebracht door het bedrijf, heeft de Gouden Matrix Binary platform gestaag gegroeid sinds haar oprichting. Het bedrijf heeft gemeld dat het aantal gebruikers te registreren met het platform is getuige van een gestage toename. Het tot de handel beginnen rapport zei ook dat de gebruikers zelf niet alleen inschrijven, maar ook actief te betrekken bij de handel. Het volume van transacties die via Golden Matrix Binary platform wordt uitgevoerd is gestaag toegenomen, samen met het aantal geregistreerde gebruikers.

GMB Hiermee kan de handel op een breed scala aan activa

GMB, of Golden Matrix Binary, werd geïntroduceerd bezoek website in een poging om investeerders te voorzien van een platform dat ze kunnen gebruiken om de handel op een breed scala aan opties. Het bedrijf heeft een scala van financiële instrumenten waarop binaire handel in opties kan worden gedaan opgenomen. De opties zijn onder andere vreemde valuta of FOREX , wereldwijde indices, grondstoffen , edelmetalen en aandelen. Aangezien een meerderheid van de markten operationeel zal zijn bijna 24 uur per dag, GMB biedt haar klanten toegang tot hun handel in opties op een bepaald punt van de tijd. Deze wereldwijd bereik heeft klanten GMB toegestaan om de meeste van alle mogelijke handel in optie beschikbaar te maken en een http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ aanzienlijke verhoging van hun winsten.

Aanvullende services aangeboden

Samen met de handel, GMB biedt haar klanten meer voorzieningen die hen helpen bij hun handel inspanningen. Er is de live nieuws functie die klanten zal voorzien van de nieuwste trends in de markt. Er is ook een optie waar de beleggers tips van experts markt voor het maken van hun investeringen te kunnen verkrijgen. Het bedrijf heeft beweerd dat deze extra diensten ook een belangrijke rol hebben gespeeld bij het vergroten van het aantal handelaren die zich inschrijft met GMB.