Gold prijzen

Dit artikel wordt gesponsord door OptionBit dat is onze aanbevolen broker voor de handel in goud met binaire opties. 

Goud is een van de onderliggende activa verhandeld in de binaire opties markt . Dit is net zo goed ook, want de handel in goud in de grondstoffenmarkt is gewoon te riskant voor de meeste detailhandel. De marge eisen zijn hoog, het moet een veel kapitaal (meer dan $ 10.000) en een hart van staal om de trekkingen die kunnen optreden optiesonline dragen. Dat is niet om de monumentale verliezen die kunnen optreden in een gekke markt vermelden optiesonline bij ontsporing konden uitblazen optiesonline rekening van een handelaar.

Waarom Handel Goud door middel van binaire opties?

De binaire opties markt biedt een uitweg om de handel goud in een gecontroleerde omgeving, met een verminderde risico van een katastrofisch optie24 verlies, kleinere marge eisen en bijgevolg, minder handel kapitaal nodig. Er is geen angst voor goud Test en ervaringen met optie24 terugdraaien door bijna duizend pips ten opzichte van uw positie voordat het besluit om te doen wat je wilt. Geen vrees over over-blootstelling van optie24 uw account.

In de wereld van binaire bestanden, is het verlies van de ondernemer beperkt tot de kosten van de handel. Als de handel zich gedraagt als de handelaar wensen, krijgt hij zijn kosten terug en wat extra. Deze “extra” kan oplopen tot 81%, of als u weet hoe u dit op meerdere IQ Option manieren te spelen, kon zoveel als 500% zijn.

In de handel in goud, zijn er verschillende dingen te een snelle online test van IQ Option overwegen voordat uw wens om geld te verdienen uit te overstijgt IQ Option van het voetstuk van dromen om de realiteit van de materiële dollars in uw handen.

Ten eerste is er de typen handel :

– Touch / No Touch: Hier, de handelaar weddenschappen op de prijsactie het aanraken van een gekozen prijsniveau noemde de uitoefenprijs, (touch) of niet aan te raken die prijs helemaal (geen touch). Er zijn varianten zoals dubbel one touch , anyoption dubbele aanraking, enz. Het belangrijkste is dat de gekozen gedrag van goud moet gebeuren ten gunste van de deze online ervaringen met anyoption handelaar vóór de vervaldatum.

– In / Out: De anyoption prijs van goud kan beslissen om de handel binnen een prijsvork gevormd door een bovenste en onderste trendlijn. Of dit actief besluit te blijven binnen het zo gemaakt (in) tunnel, of uit te breken aan beide kanten (uit), is een zaak van de ondernemer om te beslissen. Een juiste keuze wordt beloond.

– High / Low: Hoe zit het met het proberen om Binaire Opties te beslissen of goud hoger eindigt dan de huidige prijs op het moment dat de handel verloopt, of lager? Een andere Binaire Opties ervaringen manier voor de ondernemer om Binaire Opties eventueel geld te verdienen.

Dit zijn drie mogelijke uitkomsten die kunnen vertalen in wat geld voor de financiering van die shopping spree dat je geest de laatste tijd is bezet. Laat ons jullie nu helpen langs de weg.

Een Binaire Opties Gold Trading strategie

Goud is vluchtig. Zijn dagelijkse pip bewegingen zijn ergens tussen de 1.000 en 10.000 pips pitten. Met dit soort volatiliteit, zou ik graag een Touch / No Touch handel handel. De sleutel is om de richting goed te krijgen, stel dan een geschikte uitoefenprijs en de vervaldatum. Als we deze drie ingrediënten recht, zal de handel slagen.

In de eerste plaats moeten we ons afvragen: wat maakt goud teek letterlijk? Handelaren houden van goud, want het is een veilige haven plus500 instrument dat ze kunnen kopen in tijden van onzekerheid. Per eind 2011 / begin 2012, was er onzekerheid in de markten? Het Ervaringen en eerlijke mening over plus500 antwoord is een volmondig JA! Eurozone onzekerheid was echt lastig handelaren. Wanneer er onzekerheid, de prijs van plus500 goud slechts hoofden in één richting; naar boven!

Dus nu dat we hadden een richting, het volgende ding was om een geschikte uitoefenprijs te bepalen. Een geschikte uitoefenprijs moet degene die (binnen de prijsklasse van bewegingen voor goud) haalbaar is, en dat is niet meer dan een weerstand punt. Een verloop van een week werd ingesteld als de vervaltermijn.

Als goud is naar verwachting bullish te zijn, moet het ofwel Raak een bullish doel, of niet Raak een bearish doel.

Op basis van deze principes, hadden we twee gouden trades op 19 th oktober 2011 en op 12 januari 2012.

Trade 1

In het eerste scenario, gebruikten we een bullish goud voorspelling van een Touch op een uitoefenprijs die binnen handbereik te voorspellen, en het uitgevoerd zoals we zei dat het zou.

Trade 2

Deze screenshot toont een No Touch handel voor goud, waar we gebruik gemaakt van de principes die we hierboven beschreven om te zeggen dat goud niet zou gaan om een bearish doel te raken. Een zeer winstgevende handel bleek te zijn.

Dit is een samenvatting van een van de manieren om goud handel in de binaire opties markt. Er zijn andere manieren ook, maar als je deze methode onder de knie, zul je een aantal goede geld te verdienen.