Middag Trade

Vandaag ga ik de gedachte achter een handel maakte ik terug op 28 november, 2012. delen Bij de handel op korte termijn binaries (dat wil zeggen, 10- of 15-minuten expiries), ik meestal de handel van de Europese sessie, die begint om 03:00 EST en af en www.optiesonline.com toe een aantal van de New York sessie (begint om 09:30 EST). Echter, nam ik deze handel om 15:50 opMarketsWorld.com op de EUR / USD. Mijn planning was gewoon beter geschikt voor de handel op een later tijdstip op die dag.

Ik maakte deze handel gebaseerd off de ga naar deze website aandacht op een basisniveau prijs, voorgesteld als de rode lijn in de afbeelding hierboven. De handel werd genomen op de bar 15:50 (03:50). Ik stel een waarschuwing op dat prijsniveau gebaseerd op de weerstand die werd gezien op 1,2942 niveau net na de middag. Zodra ik de waarschuwing ontvangen signaal op mijn trading platform, keek ik naar het scherm en merkten dat de prijs had tot op dat niveau relatief snel in de afgelopen vijftien minuten te komen op basis van de tijd van de dag (New York ’s middags heeft de neiging om langzamer dan de ochtend of tijdens de Europese sessie). Ik besloot te wachten en te zien of het niveau zou worden geschonden. Maar ik zag dat de prijs was behoorlijk houden goed op 1,2943 of zo en was eigenlijk wicking terug naar 1,2942, wat optiesonline suggereert dat de weerstand vormde slechts een paar uur geleden waarschijnlijk zou gaan houden. Ik besloot om de handel te nemen net voor het einde van die kaars op 1,2942 en iets meer dan vijf minuten later had ik een 3-4 pip winnaar.

Nu zou je kunnen denken dat als de weerstand twee keer gehouden, waarom zou ik een handel aan 1,2942 genomen zodra het terug naar dat punt kreeg een derde keer? Als u merkt, de retracement off van 1,2942 was erg zwak, maar naar beneden zes pitten http://www.optiesonline.com/anyoption/ of zo. Dat vertelt me dat toen de prijs terug tot 1,2942 krijgt, is het waarschijnlijk gaan om door te blazen. Er was een zeer kleine golf te verkopen op basis van die eerdere weerstand. Maar gezien het feit dat de verhuizing was zo klein en had niet terug naar beneden in een eerdere gebied van ondersteuning, die voor mij gesuggereerd dat dit valutapaar had de neiging om door te gaan omhoog bereikt. En ja hoor, na 1,2942 opnieuw werd geraakt, het niveau was vrijwel meteen Meer gebroken, en het ging tot tien pitten alleen in die vijf minuten kaars.

Wanneer u op zoek bent om af te handelen prijsniveaus, maakt niet uit hoe sterk het ook lijkt of hoe gestaag het wordt gehouden in het verleden, ervoor te zorgen dat Zoek Broker u deze niet de handel na een zwakke retracement, zoals het geval was geschetste beeld van de grafiek in was. Bovendien zou ik ook erg op hun hoede van de handel prijsniveaus tegen een zeer sterke algemene recente trend.